Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі

Дата: 04.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 115

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Загалом ситуація в районі контрольована. Проте, як доповів під час наради заступник начальника Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Микола Маслюк, має місце зростання кількості пожеж у приватному секторі, які виникають через нерозумне та одночасне використання енергоємних приладів, недотримання елементарних правил безпеки  під час обігріву приміщень, подекуди – несправність пічного опалення.

Через ускладнення погодніх умов та недотримання ПДР на дорогах Білоцерківщини  працівники поліції фіксують дорожньо-транспортні пригоди. Протягом тижня запротокольовано 65 таких випадків, у 24 з них дорослі (22) та неповнолітні (2) отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Значна частка пригод стається в стані алкогольного сп’яніння. Таку невтішну статистику навели заступник начальника поліції Олексій Ковбаса та т.в.о. командира полку патрульної поліції Олександр Світовий.

На завершення наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька вкотре звернула увагу присутніх щодо необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, а також акцентувала увагу на важливості дотримання правил безпеки, вимог сигналу повітряної тривоги та комендантської години.

- Будьте уважними та поміркованими, не ігноруйте правила безпеки, не наражайте себе та оточуючих на небезпеку, цінуйте власне життя та життя інших - звернулася очільник району. (за матеріалами сайту РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора