Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2023 07:56
Кількість переглядів: 74

Фото без описуШановні земляки!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

Український народ і його мужність надихнули весь світ. Дали людству нову надію, що справедливість не покинула наш цинічний світ остаточно. І в ньому все ще перемагає не сила, а правда. Не гроші, а цінності. Не нафта, а люди.

Ми, посадовці, представники органів місцевого самоврядування, вболіваємо за кожного жителя громади, району, України, за краще життя і долю свого села чи міста, вирішуємо складні буденні соціально-економічні та побутові проблеми, формуємо перспективу подальшого розвитку Білоцерківщини. Ми разом здатні вирішувати складні проблеми життєдіяльності району тому, що є  порозуміння, співпраця усіх гілок влади, усіх посадовців, депутатів місцевих рад.

Вже другий рік День місцевого самоврядування ми зустрічаємо в особливих умовах, коли тисячі бійців, серед яких і наші земляки, вже 650 днів героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках. І кожен із цих днів наповнений боротьбою та нашою вірою у перемогу. Білоцерківський район працює в режимі воєнного стану. Органи місцевого самоврядування сумлінно виконують поставлені завдання.

Дякую кожному голові громади, завдяки вашому заслуженому авторитету, умінню господарювати, наші території витримують складні випробування. Ви вже навчилися працювати в кризових умовах, викликаних війною, уміло знаходите шляхи і методи роботи, надаючи посильну допомогу як нашим збройним силам України, так і соціально незахищеним особам, переселенцям.

За розуміння і мудрість низький уклін вам, шановні колеги!

Майбутнє нашого краю залежить від кожного з нас, турботи про район, бажання зробити його сильнішим. Спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети. Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу.

Зичу  всім вам міцного здоров'я, успіхів у роботі, взаєморозуміння й підтримки громади, нових добрих справ для кращого сьогодення й майбутнього Білоцерківщини.

Нехай свята земля, на якій ми працюємо, дарує лише мир і перемогу!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою та шаною,

голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора