Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали аграріїв

Дата: 17.11.2023 14:25
Кількість переглядів: 155

Фото без описуСьогодні, 17 листопада, напередодні Дня працівників сільського голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, його заступник Анатолій Чичикало, заступник голови Білоцерківської Військової районної адміністрації Олександр Горовенко відвідали ТОВ «Земля Томилівська» та привітали аграріїв з їх професійним святом.

«Навесні минулого року весь світ із захватом спостерігав, як українські аграрії проводили посівну там, де, здавалося б, це не можливо. Потім під обстрілами, ризикуючи життям, збирали врожай. І все для того, щоб забезпечити Україну продуктами харчування. Ми працюємо пліч-о-пліч задля досягнення спільної мети – добробуту наших людей та України вцілому . Шановні аграрії, дякую, що не злякалися викликів війни, продовжуєте обробляти та засівати поля, справно сплачувати податки та розширяти своє виробництво. А головне - забезпечувати продовольчу безпеку не лише нашого району, а й області, країни в цілому. Вами, як і нашими військовими, захоплюються українці та весь світ!», – зазначив під час виступу голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський. 

Голова ради зазначив, що добрими справами повниться життєвий шлях наших депутатів - Сергія Вахнія, Володимира Кривенького, Валентини Вшоли, Ірини Корнієнко, Ольги Литвин, Олександра Собачка, та багатьох інших господарників. Ваша праця заслуговує повагу й вдячність із боку громад.

Також керівники району привітали аграріїв з прийдешнім святом Дня працівників сільського господарства та нагородили спільними грамотами Білоцерківської РДА та районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора