Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Прозорість і підзвітність – запорука зміцнення безпеки та розвитку суспільства

Дата: 14.11.2023 07:54
Кількість переглядів: 143

Фото без опису13 листопада, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька провела розширену нараду районної робочої групи «Прозорість та підзвітність», участь в якій взяли керівники правоохоронних, силових, контролюючих структур району та безпекового сектору.
У робочій нараді взяв участь голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Учасники наради доповіли начальнику РВА про поточну оперативну ситуацію в районі, обговорили окремі безпекові питання та детально зупинилися на розгляді питання публічних закупівель, які потребують максимальної уваги з боку влади, правоохоронних органів та суспільства.

Керівник Білоцерківської окружної прокуратури Михайло Римар та заступник керівника спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Євген Слободяник надали рекомендації та відповідні роз’яснення щодо особливостей проведення процедури закупівель спецтехніки.

Начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька наголосила на важливості відкритих і прозорих дій  як в системі закупівель, так і в отриманні, розподілі та обліку гуманітарної допомоги  та підкреслила що це важлива умова зміцнення безпеки, запорука розвитку суспільства та співпраці з міжнародними партнерами. 

Також керівник району акцентувала увагу  присутніх на тому, що з 1 грудня набувають чинності зміни до правил ввезення та обліку гуманітарної допомоги. Відповідні зміни були затверджені постановою Кабміну «Деякі питання пропуску та обліку гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану». 
Відповідно до постанови, змінюються правила ввезення та обліку гуманітарної допомоги, а інформація про неї буде оцифрована в автоматизованій системі. (За матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора