Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Громади успіху

Дата: 06.11.2023 08:46
Кількість переглядів: 150

Фото без описуЮрій Петрик-депутат Білоцерківської міської ради:

На честь річниці створення нашої рідної 72 ОМБР імені Чорних Запорожців відвідали бойові підрозділи на передовій.

Фото без описуПередали щирі слова вітань та подяки за їх ратні подвиги від мешканців громади -платників податків.

Загальна сума фінансової підтримки за цей рік склала більше 340 мільйонів гривень. Перш за все це на коптери, тепловізори, засоби звʼязку тощо.

За одне передали авто від організації «Важливі дії». Чим було запаковане авто - то військова таємниця, але ворогу я не заздрю. Інше авто - від Благодійного фонду “BENDRA MISIJA” (Костянтин Сільченко). А також шини від Юлії Павленко.

Дякую усім вам, дорогі земляки.

 

Фото без описуГолова Таращанської ОТГ Михайло Кривошеєв:

-військовослужбовцям з Таращанської міської територіальної громади будуть виплачувати по 10 тис. грн на придбання спорядження, а також по 5 тис. гривень їхнім родинам, які мають пічне опалення в будинку, з бюджету громади. Ці важливі питання вирішили під час чергової 54 сесії Таращанської міської ради VIII скликання, що відбулася 26 жовтня.

 

Фото без описуВ.о. голови Володарської ОТГ Сергій Миколаєнко:

-за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджені посмертно орденами «За мужність» ІІІ ступеня наші земляки Анатолій Юрійович БАГАТЮК та Андрій Павлович ПОЖИЛИХ. Ордени вручено родинам загиблих Захисників.

 

Фото без описуГолова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура:

-3 листопада було проведено X позачергову сесію Тетіївської міської ради восьмого скликання, де основним питанням було доопрацювання та зміни по програмі соціальної турботи про Захисників та Захисниць України, членів їх родин на 2023-2025 роки.

По військовій програмі, спрямованій на надання допомоги військовослужбовцям та їхнім сім'ям, вже отримано 99 заявок, які наразі перебувають на етапі опрацювання.

Проте, в ході роботи, ми отримали численні пропозиції та рекомендації щодо спрощення та розширення програми. Враховуючи всі звернення військових та їх родин, ми прийняли ряд рішень щодо змін.

Тож основні зміни, які були схвалені під час засідання позачергової сесії:

Надання грошової допомоги в розмірі 2000 гривень не лише учасникам бойових дій, але й усім мобілізованим жителям нашої громади.

Встановлення грошової допомоги для сімей військовослужбовців, які перебувають у полоні або зникли безвісти (дружинам або одному із батьків), у розмірі 2000 гривень.

Для отримання допомоги на лікування можна надавати довідку ВЛК або довідку ЛКК від Тетіївської лікарні.

 

Фото без описуГолова Гребінківської ОТГ Роман Засуха:

Днями уклали угоду із войт гміни Зброславіце Вєславом Ольшевським про співпрацю між Гребінківською селищною територіальною громадою і гміною Зброславіце.

 

 

 

Фото без описуГолова Рокитнянської ОТГ Юрій Богданов:

-28 жовтня – 05 листопада 2023 року на спортивному майданчику Рокитнянського ліцею №3 відбулися ігри VIII та IX туру чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу серед аматорських команд вищої та першої ліги сезону 2023 року.

 

Фото без описуГолова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик:

-відділ освіти Ставищенської селищної ради за кошти місцевого бюджету планомірно проводить ремонт шкільних автобусів, що забезпечують довіз здобувачів освіти на навчання та у зворотному напрямку.

 

 

Фото без описуГолова Маловільшанської ОТГ Юрій Дробович:

-їх називають «боги війни»-артилеристи! Жоден ворог не втече від нашої артилерії.

Мав можливість особисто привітати наших артилеристів з професійним святом, Днем ракетних військ та артилерії України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора