Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Мова об`єднує всіх. Працівники Білоцерківської районної ради та депутати долучилися до написання радіодиктанту національної єдності

Дата: 27.10.2023 12:05
Кількість переглядів: 193

Фото без опису27 жовтня об 11.00 за Київським часом відбувся масований флешмоб із популяризації української мови – Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 2023. Ця подія вперше проходить 27 жовтня - у День української мови та писемності та вдруге в умовах повномасштабної війни. Ініціатором заходу є Українське радіо, а учасником – кожен, хто любить і поважає українську мову.

 

Щороку участь у написанні радіодиктанту беруть і працівники Білоцерківської районної ради на чолі з її керівництвом.

- Всі посадовці, працівники органів місцевого самоврядування досконало володіють українською мовою, проте написання диктанту для нас не просто перевірка знань, ми єднаємося у спільному пориві віддати шану рідній мові. Радіодиктант носить глибоко символічну назву «національної єдності». Тому цілком закономірно, що і ми, працівники Білоцерківської районної ради пишемо цей диктант і запрошуємо всіх,  хто поважає Україну, цінує її слово,  долучитися до написання радіодиктанту в наступні роки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора