Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у засіданні наради з керівниками правоохоронних, контролюючих та силових структур Білоцерківського району

Дата: 24.10.2023 08:10
Кількість переглядів: 217

33 особи травмованих в ДТП. Таку тривожну статистику було оприлюднено під час оперативної наради, яку провела сьогодні, 23 жовтня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька з керівниками правоохоронних, контролюючих та силових структур Білоцерківського району.

Загалом впродовж минулого тижня значно зросло число запротокольованих випадків порушення правил дорожнього руху – 52 ДТП , що більше у порівнянні з попередніми періодами.

Фото без описуОкрім того, як зазначив заступник командира полку патрульної поліції у м. Бла Церква та Білоцерківському районі Олександр Світовий, зросла чисельність нетверезих водіїв - 28 та тих, хто злісно порушує швидкісний режим на автошляхах – 55 керманичів

-  Безвідповідальність одних несе загрозу життю інших. За це потрібно відповідати. Тому посилюємо контроль за ситуацією на дорогах Білоцерківщини, притягуємо до відповідальності тих, хто ігнорує чинне законодавство. Головне сьогодні – безпека та правопорядок, - наголосила під час наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька та рекомендувала посилити роз’яснювальну роботу серед неповнолітніх, автопригоди за участю яких також фіксують правоохоронці.

Ще одне доручення начальника РВА стосувалося посилення безпекових умов та проведення відповідної профілактичної роботи серед населення району  щодо небез пек, які несуть в собі періодичні масовані обстріли з боку рф та необхідності дотримання елементарних правил під час дії сигналу тривоги.

Окремий блок розглянутих під час наради питань стосувався оборонної сфери та відпрацюванню алгоритму дій під час можливих перебоїв з енерго- та теплопостачанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора