Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Київщина вклоняється і дякує кожному…

Дата: 20.10.2023 12:30
Кількість переглядів: 207

Фото без описуВійськовослужбовці 132 батальйону територіальної оборони прибули з району виконання бойових завдань. Життя бійців наповнене героїзмом та самовідданістю. Воїни протягом широкомасштабного вторгнення завзято б`ють ворога на Київщині, Луганщині, Донеччині, Харківщині, Запоріжжі, та Херсонщині.

 

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський завітав на урочистості до військовослужбовців 132 батальйону територіальної оборони та привітав незламних бійців військової частини, які дислокуються на території нашого району.

 

-Дорогі друзі. Ви присвятили себе боротьбі  за незалежність та свободу України. Дякуємо кожному і кожній, завдяки кому ми вистояли, відстояли Київ і Київщину й продовжуємо чинити опір. Сьогодні за нашу незалежність ми сплачуємо надвисоку ціну. Шануємо і поважаємо тих, хто попри все продовжують звільняти нашу країну від російських окупантів. Віримо у близьку перемогу! Слава Україні!,- наголосив голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

 

Голова ради разом із головою Білоцерківської Військової адміністрації Іриною Старенькою з нагоди повернення бійців вручили спільні подяки Білоцерківської районної ради та Білоцерківської РДА військовослужбовцям, які проявили стійкість і героїзм  під час захисту територіальної цілісності країни та здійснили особистий внесок у зміцнення обороноздатності Білоцерківщини.

 

Командир бригади 132-го Окремого батальйону територіальної оборони полковника Валерій Римарчук подякував своїм побратимам за мужність і героїзм. Командир наголосив, що бійці готові в любу хвилину дати рішучу відсіч ворогові.  Побажав своїм побратимам незламної сили волі та віри у власні сили.

 

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв-земляків, які віддали життя, захищаючи рідну землю. Переглянули фільм про історію 132 батальйону територіальної оборони.

 

До слів вітань на адресу захисників доєдналися голова Білоцерківської військової адміністрації Ірина Старенька, командир 114 окремої бригади Тероборони полковник Олександр Коваль, заступник голови  Білоцерківської міської територіальної громади Катерина Возненко, секретар міської ради Дмитро Киришун.

Доповненням до слів вітань керівників  стали  грамоти та подяки, подарунки  військовослужбовцям – за мужність і героїзм під час боротьби за територіальну цілісність України.

Фото без описуІнтернаціоналісти стоять на передовій цього конфлікту разом із нашими співвітчизниками.

«Я маю честь бути частиною великої боротьби, і сподіваюся, що наші зусилля дадуть початок вільній Україні» говорить американський доброволець Джон Хесс. Він воює разом із нашими захисниками.
«Перемога у цій війні життєво важлива для свободи не лише українського народу, а й усього регіону та за його межами, - каже воїн. Ми твердо вирішили переплести нашу долю з долею народу Української землі. Боляче, що мій побратим Маймер Ніколас Дуейн — загинув».

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв-земляків, які віддали життя, захищаючи рідну землю. Переглянули фільм про історію 132 батальйону та 114 бригади територіальної оборони.

Урочистості відбулися 20 жовтня. Вітальна програма супроводжувалась  художніми номерами патріотичного змісту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора