Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді із керівниками районних підрозділів правоохоронних, силових та контролюючих структур

Дата: 16.10.2023 15:45
Кількість переглядів: 172

Фото без описуГолова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді із керівниками районних підрозділів правоохоронних, силових та контролюючих структур, яку провела начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька. Під час наради обговорили оперативну ситуацію в районі.

Влада на всіх рівнях здійснює комплекс мір, спрямованих на максимальний захист населення і від загроз, що несе в собі російська збройна агресія, і від можливих природніх та інших катаклізмів, проте на результативність всіх цих заходів  значною мірою впливає дисциплінованість та усвідомлене реагування на небезпеку з  боку населення. На цьому наголошувала під час наради з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька.

Учасники наради обговорили оперативну ситуацію в районі, визначили проблемні ділянки та основні напрямки роботи на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора