Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Авто для ЗСУ: як депутат районної ради Вадим Микитюк доправляє машини нашим захисникам на передову

Дата: 16.10.2023 08:58
Кількість переглядів: 114

Фото без описуГолова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та його заступник Анатолій Чичикало  подякували Вадиму за активну допомогу бійцям ЗСУ, провели депутата в дорогу.

Маршрут Вадима Микитюка пролягає на Схід України. Він доправляє на передову бійцям 32-гої окремої механізованої бригади  чергове авто, дрон, гуманітарну та військову допомогу.

Вадим закуповує необхідне військове спорядження, обладнання, інструменти та автівки, ремонтує їх та доправляє на Схід.

Депутат районної ради розповідає, що під час поїздок йому вже доводилося бачити російські гелікоптери та літаки, обстріли «Градів». Часом доводилося зберігати режим світломаскування та навіть залишати авто, ховаючись від ворожої авіації, безпілотників, або чуючи роботу артилерії. Депутат зізнається, що вже звик до звуків пострілів та вибухів, проте безпосередньо під обстріли йому не доводилося потрапляти.

«Сьогодні виїзджаємо до наших захисників, 32-гої окремої механізованої бригади. Бригада доволі молода, тому цим хлопцям потрібна наша підтримка. Коли приїжджаєш до них на позиції, де крім ворога вони нічого не бачать, приємно усвідомлювати, як підіймається їхній бойовий дух. Вони відчувають, що вдома про них пам’ятають і чекають на них. Тому це наш обов’язок – підтримувати наших захисників. Лише спільно ми здолаємо ворога в цій страшній війні», – говорить Вадим Микитюк.

Додам:

32-га окрема механізована бригада – механізоване з’єднання Сухопутних військ Збройних сил України. Бригаду було створено 2023 року в межах нарощування ЗСУ напередодні літнього контрнаступу. Зареєстрована бригада на території Маловільшанської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора