Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове пленарне засідання сімнадцятої сесії Білоцерківської районної ради VІІІ скликання під головуванням очільника районної ради Василя Зеленського

Дата: 12.10.2023 15:50
Кількість переглядів: 221

Фото без описуСьогодні, 12 жовтня, в сесійній залі районної ради відбулося чергове пленарне засідання сімнадцятої сесії Білоцерківської районної ради VІІІ скликання під  головуванням очільника районної ради Василя Зеленського.

На пленарне засідання прибуло 33 депутата. Пам’ять усіх борців за гідність, свободу та незалежність України  вшанували хвилиною мовчання.

На початку пленарного засідання голова ради Василь Зеленський запросив до сесійної зали голову Білоцерківської Військової адміністрації Ірину Стареньку, представив її депутатам та надав слово.

Ірина Абрамівна коротко окреслила спектр проблем, які сьогодні на порядку денному у районній владі – насамперед, це безпека людей, попереду на нас чекає ще одна складна зима через постійні загрози з боку російських окупантів, тому запасаємося генераторами, працюємо з населенням, допомагаємо військовим.

Ірина Старенька відповіла на ряд питань, які їй задавали депутати, закликала усіх до конструктивної та плідної роботи. Крім того, Ірина Абрамівна пообіцяла вирішити питання щодо придбання дрону  для ВЧ 3027 Національної Гвардії України.

В роботі пленарного засідання взяли участь, очільники силових структур району, депутати районної ради, працівники виконавчого апарату районної ради.

По традиції, голова ради привітав іменинників, вручив Подяки та Почесні Грамоти Київської обласної ради депутатам – Павлу Гарназі, Володимиру Кривенькому, Богдану Бондарю, Євгену Ткаленку за активну громадянську позицію, волонтерську роботу та допомогу бійцям ЗСУ.

У ході пленарного засідання усі питання порядку денного були прийняті, адже попередньо кожне питання було детально опрацьовано на постійних комісіях районної ради.

Перед депутатами виступив керівник Білоцерківської окружної прокуратури Михайло Римар із інформацією про стан законності, боротьби із злочинністю та результати діяльності на території Білоцерківського району за І півріччя 2023 року. Михайло Орестович відповів на ряд питань, які йому задавали депутати. Депутати районної ради позитивно оцінили роботу правоохоронних органів та подякували керівнику.

Далі депутати погодили зміни до Регламенту Білоцерківської районної ради VІІІ скликання та зміни до рішення Білоцерківської районної ради від 07.06.2023 №170-16-VІІІ «Про затвердження списку присяжних Тетіївського районного суду Київської області».

Депутати розглянули та погодили питання передачі земельних ділянок та передачі майна зі спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Білоцерківської, Узинської та Маловільшанської територіальних громад. Розглянули та погодили питання про поділ нежитлового приміщення по вул. Ярослава Мудрого, 2 м. Біла Церква Київської області.

На завершення депутати задовільнили заяви депутатів Володимира Саніна та Володимира Федорчука про дострокове складання депутатських повноважень.

«Ми продовжуємо працювали в рамках чинного законодавства, із максимальним врахуванням думок, пропозицій депутатів, чим забезпечили консолідовану роботу в сесійній залі»,- на завершення сказав голова ради Василь Зеленський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора