Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся бізнес-форум «Економіка, яку не зупинити»

Дата: 28.09.2023 12:36
Кількість переглядів: 179

Фото без описуЗ метою підтримки відновлення та розвитку економіки країни, стабілізації економічних процесів, налагодження фінансової підтримки національної безпеки та стимулювання створення взаємовигідної співпраці сьогодні, 28 вересня 2023 року, в місті Біла Церква відбувся  бізнес-форум «Економіка, яку не зупинити».

У роботі бізнес-форуму взяли участь заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, депутат районної ради Світлана Бойко, голови територіальних громад.

Під час форуму відбулися дві дискусійні панелі:

«Перспективи швидкого  відновлення економіки завдяки незламному бізнесу під час війни» та «Компанії майбутнього - інноваційний потенціал та розвиток технологій під час війни».

На яких представники влади разом з провідними представниками державного сектору та українських компаній обговорили про плани на майбутнє та дієві інструменти для розвитку бізнесу.
Серед присутніх - Перший віцепрем'єр-міністр — Міністр економіки України Юлія Свириденко; голова Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко; голова Білоцерківської військової адміністрації Ірина Старенька, представники комітетів ВРУ, Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України, а також понад 200 представників українського бізнесу.

Не  секрет, що економічні наслідки війни завдали шкоди багатьом малим підприємствам по всій Україні, тому важливим, на сьогодні, є створення середовища для побудови стійкого бізнесу в умовах воєнного стану. Сучасні реалії створюють нові передумови та спонукають нас до налагодження комунікації між різними учасниками бізнесу, які об’єднавши зусилля та налагодивши конструктивний діалог, рухаються шляхом досягнення спільних цілей та реалізації нових проектів.

Анатолій Чичикало:
– Дуже важливо, що зібралися люди, які шукають рішення в складних умовах війни. Це свідчить про те, що  бізнес потребує спілкування, обміну практиками, а також досвідом – як реагувати на виклики, пов’язані з агресією рашистів.
Безумовно, люди бізнесу в умовах воєнного часу сумлінно працюють для забезпечення продовольчої безпеки. Продовольча безпека країни – це питання надзвичайно важливе. Мабуть, питання номер два. Перше – це перемога.  
Представники влади та  бізнесу сповна усвідомлюють власну відповідальність.
Тож, вкрай важливим є обмін досвідом та думками, пошуку можливостей зростання у кризу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора