Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району, захисників і захисниць рідної країни

Дата: 01.10.2023 07:00
Кількість переглядів: 107

Фото без описуНЕЗЛАМНІ  ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ РІДНОЇ УКРАЇНИ!

ГЕРОЇ, ЯКІ ПИШУТЬ НОВУ ІСТОРІЮ КРАЇНИ!

 

Сьогоднішній день поєднав  величні свята для України - День захисника України, День Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День ветерана, День територіальної оборони України та День працівників освіти. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони уособлюють в собі символ віри та незламності духу.

Ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до захисників України. Цей день об`єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

Особливі слова вітань бійцям територіальної оборони!

Ви є прикладом справжніх чоловіків, які незважаючи ні на що мужньо, з честю та відвагою захищаєте рідну землю.
Відрадно, що і колеги-депутати гідно проявляють себе у воєнний час. Всі ми на різних позиціях стали єдиним військом. Хто боронить рідну землю у війську, хто, не вагаючись, увійшов до складу територіальної оборони, хто став добровольцем, не чекаючи якихось статусів та зарплат. Частина колег працює на трудовому фронтів. Багато хто став волонтером і, організувавшись, зумів собою замінити сили логістики з гуманітарних та цивільних вантажів.  Це наша армія, це наша країна, це завдання кожного із нас – боронити нашу землю. 

Щирі слова вітань шлю працівникам освіти!                                                                        

 Не секрет, що від чіткої й мудрої організації освітнього процесу у кожному навчальному закладі значною мірою залежить створення атмосфери єднання шкільної родини, оптимізму, добра. Щира вдячність вам, дорогі педагоги за Ваш нелегкий труд, який вимагає віддачі, душевних сил, значного напруження. Саме Ви виховуєте молодь у дусі патріотизму і любові до Батьківщини.

Цього дня вкотре ми говоримо теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і, взагалі, всім літнім людям за їх внесок у розвиток нашого району, країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Ваше щире ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!
Від усього серця вітаю з цими знаменними святами вас, у чиїх серцях панує гордість за наших сучасників! Нехай ваші сила та міць завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, а на нашій рідній українській землі нарешті запанує мир.

Пишаюся нашими славними ЗСУ і висловлюю слова глибокої вдячності. 

Вічна слава Героям, які полягли за незалежну Україну, мирним громадянам, невинним дітям, чиї життя забрала росія! 

Не забудемо! Не пробачимо!

Бережіть себе і тих, хто поруч!  Бережімо УКРАЇНУ! 
Разом до перемоги! 

З повагою 
голова Білоцерківської районної ради  ВАСИЛЬ ЗЕЛЕНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора