Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні Дня рятувальника на Білоцерківщині відзначили кращих із кращих

Дата: 15.09.2023 10:28
Кількість переглядів: 407

Фото без опису17 вересня в Україні святкують важливе свято – День рятувальника.

Це свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Відвага, сміливість, рішучість та самовідданість – ці чесноти складають сенс життя, гідність та покликання наших рятувальників. За останні майже 2 роки, після того, як росія розв'язала повномасштабну війну, цей день набув особливого значення.

Напередодні професійного свята відбулися урочистості в підрозділах управління ДСНС України в Київській області, що базуються на території Білоцерківщини.

 

Участь в урочистих  зібраннях рятувальників взяли голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька, заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, голова Білоцерківської міської ОТГ Геннадій Дикий, голова Узинської міської ОТГ Віталій Гринчук, архієрей ПЦУ, речник Священного Синоду Євстратій Зоря; отець Микола Гопайнич, настоятель храму Покрови Божої Матері, секретар Білоцерківської єпархії Православної Церкви України, військовий капелан.

 

Вони подякували всім рятувальникам за державницький підхід до роботи, за врятовані життя і майно, мужність і патріотизм та привітала присутніх з прийдешнім професійним святом.

За проявлені мужність і героїзм, добросовісне виконання своїх службових обов'язків та з нагоди Дня рятівника працівників служби було відзначено грамотами та подяками, відзнаками «За жертовність».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора