Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці – виклики воєнного часу

Дата: 13.09.2023 12:25
Кількість переглядів: 143

Фото без описуСьогодні, 13 вересня, у рамках Тижня громадянського суспільства в приміщенні Білоцерківської райдержадміністрації  відбувся «круглий стіл» з питань розвитку громадянського суспільства, пріоритетів та завдань державно-громадської взаємодії. 

З вітальним словом до присутніх звернулася голова Білоцерківської райдержадміністрації Ірина Старенька. Вона подякувала за присутність, закликала усіх до тісної співпраці, вказавши, що ми спільно повинні долати усі виклики сьогодення, виконуючи свою роботу оперативно, якісно та ефективно.

У заході взяли участь заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, громадської ради, представники бізнесу, волонтери.

На початку заходу Анатолій Чичикало виконав приємну місію й за сумлінну працю, активну громадську позицію вручив Почесну Грамоту Київської обласної ради заступнику голови Сквирської міської ради, депутату Білоцерківської районної ради Валентині Бачинській.

-Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці – виклики воєнного часу. Саме ці питання винесені на обговорення.

Далі у формі відкритого діалогу присутні ділилися досвідом розвитку громад завдяки руху самоорганізації населення.

До обговорення долучився Анатолій Петрович.

«Громадянське суспільство відстояло європейський шлях розвитку України наприкінці 2013 р. та створило величезний потенціал захисту Батьківщини в 2014-2015 роках через потужний волонтерський рух. Сьогодні, коли в Україні другий рік триває війна, наша держава і українське суспільство зараз проходять цивілізаційний вибір. Цей вибір – справжній тест на виживання. І цей тест держава і суспільство України зможуть пройти лише у тісній співпраці, взаємно посилюючи одне одного,» - на завершення резюмував Анатолій Петрович.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора