Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь робочій нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур Білоцерківського району

Дата: 05.09.2023 08:21
Кількість переглядів: 99

Фото без опису4 вересня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Ірина Старенька провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур Білоцерківського району, під час якої очільники відомств доповіли про оперативну ситуацію в районі.

Начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех доповів, що за звітний період надзвичайних ситуацій на території Білоцерківщини не зареєстровано. Разом з тим впродовж минулого тижня мали місце  6 подій за участю неповнолітніх. Жертвами злочинів вони не стали, проте сам факт наявності таких випадків та ще й у період воєнного стану не може не викликати стурбованість.  

Рятувальники також  занепокоєні кількістю надзвичайних подій за участю неповнолітніх. Як зазначив під час наради начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін, впродовж минулого тижня фахівцям служби довелося 36 разів виїжджати на тушіння пожеж. Майже всі з них викликані підпалами сміття, сухостоїв та стерні. І не виключено, що причиною окремих пожеж стали дитячі пустощі з вогнем.

Начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька наголосилася на неприпустимості розвитку такої негативної тенденції. Тому окрім профілактичних і роз’яснювальних заходів, які проводять у закладах освіти фахівці ДСНС та інспектори ювенальної поліції, потрібно працювати і безпосередньо у родинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора