Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з громад району

Дата: 01.09.2023 12:33
Кількість переглядів: 126

Голова Білоцерківської ОТГ Геннадій Дикий:
Фото без описуУ Першій гімназії відкрився клас безпеки.Клас розділено на різні осередки. Є зона навчальна, ігрова, відпочинкова, куточки пожежної безпеки, дорожнього руху, мінної безпеки, зона домедичної допомоги тощо. У класі безпеки є також електроприлади, які вийшли з ладу і наочно демонструють, яку вони можуть нести небезпеку. Є ігротека.

-У Білій Церкві відбулося відкриття виставки виробів декоративно-вжиткового мистецтва «Жива традиція». На виставці зібрано роботи близько 60 майстрів народних художніх промислів: вишиті сорочки, дідухи, тарілки з вітражного скла, ляльки з листя кукурудзи, флористика, бісероплетіння - актуальні зараз гердани, чокери, сумки звʼязані гачком і ще багато іншого.

-31 серпня у Білоцерківській міській територіальній громаді у с. Піщана в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» урочисто відкрили поліцейську станцію. Капітан поліції Дмитро Новиков дбатиме про безпеку жителів Білоцерківської громади у п’яти населених пунктах: села Піщана, Глушки, Храпачі, Скребиші, Томилівка. Поліцейська станція розташована за адресою: село Піщана, вулиця Замкова, 66.

 

Фото без описуГолова Таращанської ОТГ Михайло Кривошеєв:

-28 серпня у Таращі відбувся педагогічний форум, організований відділом освіти Таращанської міської ради. Тема "Українська ідентичність" стала основною на заході, відкриваючи широкий простір для обговорення ключових аспектів, пов'язаних з національною самосвідомістю, акцентуючи важливість збереження національної ідентичності та гідності в сучасному світі.

 

Фото без описуГолова Узинської ОТГ Віталій Гринчук:  вручив почесну відзнаку «Гордість громади» (посмертно) родинам загиблих.

 

 

 

 

 

Фото без описуВ.о. голови Володарської ОТГ Сергій Миколаєнко: Відбулася нарада за підсумками роботи комісії з перевірки наявних у закладах освіти комунальної форми власності Володарської селищної територіальної громади укриттів щодо їх відповідності визначеним показникам безпечності та щодо готовності навчальних закладів до початку нового навчального року. Начальник відділу освіти селищної ради Валентина Рафальська доповіла що відділом освіти спільно з директорами навчальних закладів робота з організації до початку навчання проведена в повному обсязі.

-Мешканці с. Зграйки допомагають жителям Ізюму!

 

Фото без описуГолова Фурсівської ОТГ Сергій Шаравара: У Фурсівській ОТГ заклали алеї пам'яті загиблим захисникам і захисницям України та організували благодійний ярмарок-концерт на підтримку ЗСУ.  Під час заходу можна було задонатини та придбати картини намальовані дітьми, ляльки-мотанки,оберіги, невеликі сувеніри. Діти навчилися розбирати-збирати зброю. Головними експонатами були гільзи, тубуси, різні снаряди, то що.

 

Фото без описуГолова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура: 30 серпня у селі Степове розпочався масштабний захід для агровиробників "Битва Агротитанів". Вдесяте аграрії з усієї України зібралися, щоб протестувати надсучасну та високопродуктивну техніку для сільського господарства.

 

 

 

Фото без описуГолова Гребінківської ОТГ Роман Засуха: 28-29 серпня в рамках проєкту «Людський вимір» від Міжнародної організації міграції в м. Київ відбулось навчання для представників шістнадцятьох громад Київщини.  Представники Гребінківської громади  взяли участь у навчанні. Вчилися формувати бюджет, міжнародну технічну допомогу,  ключові правила роботи з донорами, грантовий менеджмент та ризики проєкту.

 

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Рокитнянської ОТГ Юрій Богданов: 31 серпня у Рокитнянській селищній територіальній громаді в с. Ольшаниця в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» урочисто відкрили поліцейську станцію. Капітан поліції Вадим Везерський стоятиме на варті та обслуговуватиме Рокитнянську громаду в семи населених пунктах: села Ольшаниця, Бушеве, Шарки, Луб’янка, Калинівка, Першотравневе, Любка. Поліцейська станція розташована за адресою: село Ольшаниця, вулиця Центральна, 25.

 

Фото без описуГолова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик: 16 серпня в Ставищенській бібліотеці рятувальники Білоцерківського районного управління провели урок безпеки для дітей різного віку щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності на канікулах.

 

 

 

 

Фото без описуГолова Маловільшанської ОТГ Юрій Дробович: Сьогодні мав можливість поспілкуватися та передати подарунки нашим першокласникам, діткам загиблого воїна та одній маленькій принцесі. Мої нові друзі пообіцяли мені, що зі школи носитимуть лише гарні оцінки. Певен, що батьки таких світлих дітей, спостерігають за ними з небес і вірять в те, що їх діточки житимуть в мирній, незалежній та сильній Україні.

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Медвинської ОТГ Ігнатій Сергієнко: З нагоди відзначення Дня Незалежності України у підрозділах 30 ОМБр, які виконують бойові завдання на Бахмутському та Соледарському напрямках, відбулася церемонія нагородження особового складу.  Орден "ЗА МУЖНІСТЬ" III ступеню отримав наш земляк  ВОЛОДИМИР ЛИСЮК ! Пишаємося нашими земляками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора