Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Чим живуть громади на Білоцерківщині

Дата: 25.08.2023 10:25
Кількість переглядів: 126

Фото без описуГолова Білоцерківської ОТГ Геннадій Дикий:

Перший молодіжний обмін між містами Брауншвейг і Біла Церква. Спільно організований молодіжний обмін між містами Брауншвейг та Біла Церква, який відбувся в рамках "Угоди про солідарне партнерство між містами Брауншвейг / Федеративна Республіка Німеччина і Біла Церква / Україна", проводився в терміни з 27 липня по 10 серпня.

 

Фото без описуПодарунки від Stiftung Hof Schlüter   та підприємців міста вже передано в 1129 зенітному ракетному Білоцерківському полку! 

Наші охоронці неба дякують  Andre Novotny,  Дашкевич Микола , Олександр Русс , Юрій Петрик , Миколі Орлюку та Анатолію Ляшенку  за автомобілі для виконання бойових задач!

Разом до Перемоги!!!

 

 

 

Фото без описуГолова Таращанської ОТГ Михайло Кривошеєв:

22 серпня відбулася чергова 49-а сесія Таращанської міської ради VIII скликання. Серед питань, які розглядалися на сесії - про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26 січня 2023 року №5569-34-VIII «Про організацію харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій та вихованців у закладах дошкільної освіти у 2023 році», про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади

 

Фото без описуГолова Узинської ОТГ Віталій Гринчук:

24 серпня 2023 року, у День Незалежності України, в Узинській міській територіальній громаді відбулася урочиста церемонія відкриття Алеї Пам’яті Героїв. 29  воїнів-земляків, полеглих у бою з російськими окупантами, навічно залишаться на світлинах та у пам’яті прийдешніх поколінь. Це ще одне нагадування про те, якою ціною Україна виборює свободу і незалежність.

 

Фото без описуВ.о. голови Володарської ОТГ Сергій Миколаєнко:

23 серпня у Володарці відбулася благодійна акція на підтримку Збройних Сил України, на якій жителі та гості громади активно долучилися до збору коштів для військових Володарщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Фурсівської ОТГ Сергій Шаравара:

З нагоди святкування Дня державного прапора, мав честь бути присутнім в селі Фурси на відкритті монументу героям - борцям за українську незалежність та разом з командиром добровольчого формування територіальної оборони підняти найбільший жовто-блакитний стяг в нашій громаді.

Безмежно вдячний Артему Марченко та його побратимам за переданий скарб - прапор, на якому – дуже цінні слова та підписи, залишені нашими воїнами.

Наш державний прапор був, є та буде символом української державності.

 

 

 

Фото без описуГолова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура:

23 серпня, в Тетіївській громаді відбувався захід, приурочений до Дня Державного Прапора України.

Працівники міської ради взяли участь в урочистій ході вулицями міста з Державним Прапором від Тетіївського ліцею №2 до колишньої райдержадміністрації.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх героїв, усіх часів і усіх поколінь, які поклали життя за вільну та незалежну Україну.

Під звуки Державного гімну почесне право підняти прапор України було надано військовослужбовцям нашої громади.

Слава Україні

 

Фото без описуГолова Гребінківської ОТГ Роман Засуха:

В рамках навчально-тренувальних зборів, які проходять в ДЮСШ " Авангард"- Гребінківської громади відбулось спортивне відзначення Дня Незалежності України, відкриті першості з футболу, паркового волейболу та настільного тенісу. Переможціва та призерів нагородив  медалями та грамотами Гребінківської селищної ради.

Дякуємо ЗСУ за можливість займатися СПОРТОМ та готувати здорове покоління.

 

Фото без описуГолова Рокитнянської ОТГ Юрій Богданов:

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Гостей свята патріотичними піснями та розмовним жанром радували заслужений артист України, Народний артист України, Народний Герой України Анатолій Демчук та лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів у розмовному жанрі Едуард Порядченко. Спільними зусиллями зібрано кошти, які будуть передані на потреби ЗСУ. 

 

Фото без описуГолова Ставищенської ОТГ Леонід Джужик:

Розпочато перевірку щодо готовності освітніх закладів громади перед початком нового навчального року. Для цього створено спеціальну комісію. Члени комісії, працюючи у кожному закладі, перевіряють повну готовність до роботи і створення умов для безпечного освітнього процесу: стан класів, облаштування укриттів, їдальні та харчоблоків тощо.

 

 

Фото без описуГолова Маловільшанської ОТГ Юрій Дробович:

Сьогодні, як ніколи, наша країна потребує вашої допомоги задля побудови мирного успішного та щасливого українського майбутнього, тому пишаюся молоддю нашої громади, яка захищає, волонтерить, допомагає та підтримує захисників.

 

 

 

 

 

Фото без описуГолова Медвинської ОТГ Ігнатій Сергієнко:

Мав за честь бути делегатом Загальних Зборів Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад.

Делегати  взяли участь у виборах Голови Всеукраїнської Асоціації ОТГ, голів секторальних платформ.

Голова Фастівської громади Київської області Михайло Нетяжук набрав абсолютну більшість голосів і очолить платформу «Економіка та інвестиції».

Також голови взяли участь в панельних дискусіях щодо питань бюджетів територіальних громад, взаємодії органів місцевого самоврядування та ЗСУ, організації роботи з ветеранами та членами їх сімей.

 

Фото без описуГолова Ковалівської ОТГ Раїса Клюковська:

Дякуємо нашим воїнам-захисникам за можливість збирати врожаї, працювати на полі та допомагати бійцям ЗСУ.

 

 

Фото без описуГолова Сквирськоі ОТГ Валентина Левіцька: 

   24 серпня 2023 року непересічна подія для бібліотечних працівників Сквирської громади - на свято вони отримали новий інформаційно-культурний центр, оснащену за вимогами сьогодення бібліотеку. В новому просторому приміщенні, яке розміщене в центрі міста, в сучасних умовах, пристосованих для різних категорій читачів, розмістилась центральна доросла та дитяча бібліотеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора