Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня партизанської слави

Дата: 22.09.2023 07:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуШановні партизани,  герої підпілля, ветерани, учасники бойових дій!   Прийміть найщиріші слова вдячності з нагоди Дня партизанської слави!

Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.

В цей день ми вшановуємо людей сильних духом і з чистою совістю, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Людей, що творили мир та спокій, обороняли рідну Батьківщину .

Сьогодні як і колись у 40-х роках, наші найкращі патріоти мужньо виборюють мир на території України.  Світла пам'ять кожному воїну, хто у той  час звільнив світ від фашизму. Світла пам'ять кожному патріоту, який у наш час загинув за незалежність України. 

Уроки війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами. Тільки разом, об'єднавши зусилля всієї світової спільноти, ми зможемо ефективно протистояти ворогу.

Тож, дозвольте, шановні партизани, низько вклонитися Вам за мужність, героїзм, відвагу і самопожертву.

 З повагою  голова районної ради Василь Зеленський   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора