Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня знань

Дата: 01.09.2023 07:00
Кількість переглядів: 101

Фото без описуДорогі учні, студенти, батьки! Шановні педагоги!

Сьогодні, 1 вересня, сердечно вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! Для когось він буде першим, для когось – останнім чи черговим.

На жаль, свої двері заклади освіти відкривають в непростій незвичній ситуації – в країні іде війна. На нас, керівників району, покладена дуже велика відповідальність за безпеку дітей та працівників закладів освіти. Але я переконаний, що напрацьована оптимальна система викладання (очно-дистанційна), щоб усі діти без виключення мали можливість здобувати освіту.  Тому звертаюся до всіх освітян з порозумінням ставитися до правил навчального процесу.

Не секрет, що від чіткої й мудрої організації першовересневого заходу  у навчальному закладі  значною мірою залежить створення атмосфери єднання шкільної родини, оптимізму, добра.

Сьогодні 180 освітніх закладів Білоцерківського району радо відкрили двері перед школярами, а їх понад 43 тисячі. Однак, найбільш хвилюючим і знаковим цей день звичайно є для 3080 першокласників, маленьких громадян України, які прагнуть знань, а для випускників цей навчальний рік буде найвідповідальнішим.

Вірю, що незабаром по всій Україні замість повітряних тривог буде звучати веселий дитячий сміх, здійснюватимуться шкільні надії та перемоги!

Зичу  учням успішного навчального року, педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі.

З Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Мирного неба над головою, здоров’я, щастя та злагоди!

  З повагою голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора