Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники району привітали з ювілеєм колектив полку патрульної поліції м. Біла Церква та Білоцерківського району

Дата: 21.08.2023 11:41
Кількість переглядів: 179

Фото без описуПрофесію працівника патрульної поліції обирають сміливці, які не бояться дивитися небезпеці у вічі. Рішучі, витривалі, справедливі. Ця справа не для слабких духом.

 

Шановні працівники  полку патрульної поліції м. Біла Церква та Білоцерківського району! Від імені керівництва Білоцерківського району,  депутатів районної ради і всіх жителів району прийміть вітання з нагоди 5-річного ювілею від початку діяльності на теренах  Білоцерківщини!

У ваших рядах – сотні спеціалістів, які щодня стоять на варті спокою громадян. Завдяки вашій роботі громадяни почувають себе в безпеці. Ви – надійний щит, який захищає українців та їхні інтереси. Служба патрульних поліцейських ніколи не буде легкою, але нехай вона завжди буде гідною!

Дякуємо вам за службу! Зичимо нашим правоохоронцям миру, успіхів та добробуту! З непохитною вірою у Перемогу над окупантами, повернення і відновлення всіх наших територій та побудову правової європейської держави Україна рухаємося вперед!

З нагоди ювілею голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський  та перший заступник голови Білоцерківської РДА Максим Кочура привітали з ювілеєм колектив полку та вручили подяки патрульним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора