Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з громад

Дата: 02.08.2023 12:16
Кількість переглядів: 242

Фото без описуГолова Фурсівської громади Сергій Шаравара:

-доставили нашим хлопцям автомобіль. Маємо надію, що він буде корисним та прослужить довго! Дякую нашим депутатам за підтримку!! Дякуємо Віктору Медвєдєву за допомогу!

Все буде Україна!

 

Фото без опису-29 липня у с. Трушки відбувся перший благодійний захід «Разом до перемоги!!» організований Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Фурсівської сільської ради, за підтримки Фурсівського сільського голови Сергія Шаравари. Метою заходу був збір коштів для воїнів ЗСУ с. Трушки. Також до збору коштів були долучені благодійна спільнота «Разом ми сила» Фонду «Промінь України». У заході брали участь колективи художньої самодіяльності Фурсівської громади.

 

Фото без описуГолова Медвинської громади Ігнатій Сергієнко:

-29 липня ми організували благодійний захід на підтримку наших захисників, мужніх воїнів Збройних Сил України. Зібрані кошти в сумі 22.680.00 грн., будуть направлені на потреби наших воїнів-земляків. Наближаємо Перемогу разом!

 

 

 

Фото без описуГолова Сквирської громади Валентина Левіцька:

-з м. Сквира в м. Херсон відправлено вантажний автомобіль (20 тон) з гуманітарною допомогою. Небайдужі жителі Сквирської міської територіальної громади знесли речі першої необхідності, питну бутильовану воду, засоби гігієни, одяг, постільну білизну, ковдри, рушники, дитячі іграшки, посуд та корм для тварин. Все це помістилося у вантажний автомобіль ТОВ «Суми плюс». Завантажити допомогу допомогла рота охорони 1 відділу Білоцерківського РТЦК та СП.  Разом до Перемоги! Україна понад усе!

 

Фото без опису-28 липня в одне з найвагоміших державних свят День Української державності у місті  Сквира відбулося  відкриття дитячого  майданчика по вулиці Польова. Дбаємо про добробут  жителів громади.

 

 

 

 

Фото без описуГолова Ставищенської громади Леонід Джужик:

- Ставищенські павучки щодня плетуть маскувальні сітки для тих, хто  обороняє Україну. Їхні невтомні руки сплели не одну тисячу квадратних метрів захисної сітки. Щоб наблизити Перемогу, волонтери трудяться, не покладаючи рук, бо потреба у сітках постійно зростає.

 

 

Фото без описуГолова Рокитнянської селищної ради Юрій Богданов:

-28 липня з нагоди Дня Української Державності на урочистому зібранні біля Михайлівського собору в Києві відбулася церемонія вручення Президентом України паспортів 16-ти юним українцям, які досягли 14-річного віку.

Паспорт громадянина України отримала і жителька с. Ольшаниця Рокитнянської територіальної громади Самар Вікторія, батько дівчинки – Сергій Миколайович Самар – сержант, старший навідник третього гранатометного відділення протитанкового взводу 2-ого механізованого батальйону військової частини А4007 – загинув 21 квітня 2022 року на Донетчинні, захищаючи  територіальну цілісність України.

 

Фото без описуГолова Гребінківської громади Роман Засуха:

-рятувальники Білоцерківського районного управління Головного управління ДСНС України в Київській області поспілкувалися з дітьми в селі Лосятин щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності під час літніх канікул.

Фахівці ДСНС розповіли дітям про наслідки, які можуть виникнути в разі недотримання основних правил пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях. Під час заходу особливу увагу акцентували на дотриманні правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, дій протягом тривання сигналу "Повітряна тривога", а також безпеці на водних об'єктах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора