Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Знову на передову. Разом до перемоги

Дата: 01.08.2023 14:51
Кількість переглядів: 87

Фото без описуБілоцерківець Ігор Соломаха днями відвідав наших захисників, військовослужбовців 132–го окремого батальйону, начальником групи сил підтримки якого є його товариш Олександр Терещенков. У мирному житті Олександр очолював відділ архітектури міста Біла Церква, чудовий  батько трьох люблячих дітей.

Наш, 132-й Білоцерківський батальйон ТРО! Бійці якого з перших днів повномасштабного вторгнення  стояли на захисті Білоцерківщини. І сьогодні бійці на найбільш гарячих ділянках фронту, на найбільш відповідальних, особливих завданнях. Так і зараз – Бахмутський напрямок.

Нагадаю, добровольці Ігор з Олександром першими надавали допомогу деокупованим районам Київщини, допомагали постраждалим, відбудовували міст Вишгород Хотянівка…  

Сьогодні Ігор зі своїм батьком Іваном відбудовують Яворівський полігон, а Олександр боронить рідну землю. Ігор Соломаха знаходить час і бажання і з необхідною допомогою вирушає на Схід. А такі поїздки непоодинокі.

Перемога над ворогом – наше спільне завдання. І кожен має долучатися до його реалізації, де б не був: на передовій, чи в тилу.  Безмежна подяка та шана українським воїнам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора