Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди 32-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2023 07:00
Кількість переглядів: 90

Фото без описуДорогі земляки!

24 серпня ми  відзначаємо 32-гу річницю Незалежності України! Це  свято для нас, українців, було й залишаються, мабуть, найважливішими й найбільш урочистими.

Білоцерківський район у  процесах розбудови держави зайняв своє чільне місце. Самовіддана праця сільських виробників дозволила цього року зібрати  гарний урожай ранніх зернових та зернобобових. Не зважаючи на складну ситуацію в країні, хороших  результатів досягла промисловість району, ефективно працювали представники малого й середнього бізнесу, будівельники. Стабільно функціонують заклади медицини.

Сьогодні до України прикута увага всього світу: громадяни суверенної та демократичної держави виборюють своє право жити в мирній, успішній країні, самим вирішувати свою майбутню долю.  За нашу державність і суверенітет, мир та спокій  проливають кров мужні сини України. 

Цей урок повинен загартувати нас і зробити ще сильнішими. Кожному варто пам’ятати, якого ми славного роду.

Волелюбність та прагнення вільного життя - у нашого народу ніколи не відібрати. Сьогодні ми  повинні відвойовувати кожен сантиметр своєї  історії, адже ми – сильна нація. 

Зробимо все, щоб молоде покоління українців жили на своїй землі в мирі, зберігали та примножували народні традиції,  відроджували культуру.

Зичу всім вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні.

Молимося за Україну, за наших воїнів, за перемогу правди й справедливий мир. Вічна пам'ять кожному патріоту, хто загинув за незалежність України.

Слава Україні! Героям слава!                                             

З повагою та шаною

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора