Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада з головами громад та представниками АТ «Київоблгаз»

Дата: 21.07.2023 08:35
Кількість переглядів: 109

Фото без опису20 липня, в рамках виконання плану заходів з питань належної підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду, на якій розглянули питання взаємодії громад району з газопостачальною компанією АТ «Київоблгаз».

Передусім, учасники наради обговорили стан підготовки бюджетних установ та підприємств теплокомуненерго (ТЕК) до прийдешнього опалювального сезону.

Окрема увага була приділена розгляду алгоритму дій з метою усунення порушень Правил безпеки систем газопостачання в бюджетних установах і підприємствах ТЕК, виявлених під час перевірок, та погашенню заборгованості за розподіл природного газу.

Представники компанії на чолі з головою правління Павлом Поповим детально роз’яснили учасникам наради особливості співпраці за нинішніх складних умов господарювання та відповіли на запитання голів громад.

Підбиваючи підсумки  наради Олександр Горовенко підкреслив, що всі присутні зацікавлені у спільному кінцевому результаті – належній підготовці до початку  опалювального сезону та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора