Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді з керівниками силових структур та правоохоронних органів

Дата: 11.07.2023 08:17
Кількість переглядів: 70

Фото без описуІгнорування застереженнями та елементарними правилами – пряма загроза життю кожного. Такими є загальні підсумки наради з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, яку провів сьогодні, 10 липня, т.в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Олександр Горовенко.

На початку наради було заслухано звіт правоохоронців щодо загальної криміногенної ситуації в районі. Загалом вона контрольована. Мають місце окремі випадки, які можуть спровокувати збурення у суспільстві, проте представники районного управління поліції та патрульні поліцейські докладають максимум зусиль, щоб звести всі ці спроби нанівець.

Разом з тим і надалі тривожною залишається статистика правопорушень на дорогах. За інформацією, наведеною під час наради, впродовж минулого тижня на автошляхах Білоцерківщини було запротокольовано 49 випадків кермування транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Ще  85 водіїв проігнорували діючі обмеження швидкісного режиму та були зупинені представниками патрульної поліції. Саме перевищення швидкості стало причиною і більшості аварій, що трапилися минулого тижня на території Білоцерківського району. На щастя, обійшлося без летальних випадків, проте в одній із автотрощ був травмований неповнолітній.

Спека та необережне поводження у воді стали причиною загибелі двох осіб, яких поглинули водойми. Життя ще однієї людини забрала пожежа. Про це т.в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації доповів під час наради начальник районного управління ДСНС Віктор Сподін. Всього ж у районі впродовж минулого тижня трапилося 13 пожеж. Всі вони були спровоковані нехтуванням елементарними правилами поводження з вогнем та побутовими приладами у помешканнях.

На завершення наради Олександр Горовенко рекомендував керівникам керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур й надалі продовжувати профілактичні бесіди з населенням з метою мінімізації порушень та уникнення трагічних випадків, які мали місце минулого тижня. (За матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора