Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур

Дата: 03.07.2023 20:50
Кількість переглядів: 109

Фото без описуТ.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, на якій обговорили оперативну ситуацію в районі та визначилися з критичними ділянками, що потребують посиленої уваги.

Передусім учасники наради зупинилися на аналізі безпекової ситуації на Білоцерківщині, функціонуванні об’єктів укриття та зміцненні обороноздатності регіону.

◾️Очільники районного управління ДСНС та аварійно-рятувального загону Віктор Сподін та Сергій Шумигора доповіли керівництву району про стан боротьби з пожежами та ліквідацію наслідків негоди, яка вирувала на території району впродовж минулого тижня.

◾️Начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех звернув увагу присутніх на зростанні чисельності подій за участю неповнолітніх. За його словами, аналіз, проведений працівниками управління, засвідчив, що у І півріччі поточного року на території Білоцерківського району вже було зафіксовано 76 випадків розшуку дітей, їхньої втечі з дому, дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали неповнолітні. Для порівняння, впродовж всього 2022 року таких випадків було 102. Причина більшості подій – недостатній догляд за дітьми з боку дорослих, особливо – батьків або тих осіб, які виконують батьківські обов’язки, про що вже неодноразово наголошувалося на зустрічах з жителями громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора