Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня українського миротворця

Дата: 15.07.2023 07:46
Кількість переглядів: 86

Фото без описуСьогодні, 15 липня відзначається День українського миротворця. Ця дата була обрана Верховною Радою України як професійне свято українських миротворців ще у 2013 році. Ситуація, що склалася внаслідок широкомасштабного вторгнення рф на територію України з 24 лютого 2022 року змусила всіх українських миротворців – високопрофесійних військових з усіх місій у світі повернутися для оборони нашої держави проти російського агресора.

Зараз, як ніколи, миротворча діяльність є вкрай важливим засобом збереження миру та стабільності в неспокійних регіонах нашої Батьківщини.

Шановні воїни-миротворці!

Висловлюю вам щиру подяку за неоціненний вклад у забезпечення миру та безпеки – одна із найважливіших і найблагородніших у сьогоденні, яку ви виконуєте професійно, успішно, гідно!

Щиро дякую вам, хоробрі та миролюбні воїни за те, що ризикуєте життям заради забезпечення сьогодні миру в найбільш небезпечних місцях нашої країни!

Вклоняюся перед подвигом ваших побратимів, які віддали найцінніше – своє життя за право жити іншим під небом чистим, мирним!

Бажаю вам міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя, всіляких щедрот життя, а особливо щасливого повернення до власних домівок!

З повагою голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора