Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді з керівниками силових та контролюючих структур

Дата: 06.06.2023 07:46
Кількість переглядів: 81

Фото без описуВпродовж минулого тижня на території Білоцерківського району трапилося 69 ДТП.   Причина більшості трагедій на дорогах – недотримання правил учасниками руху.    Посилений режим, в якому вже більше року працюють правоохоронці, дає свої позитивні результати, проте окремі несвідомі громадяни продовжують нехтувати своїми обов’язками, піддаючи ризику життя оточуючих. Переважна більшість порушень, які дозволяють собі кермувальники, пов’язана з недотриманням правил дорожнього руху загалом і перевищенням швидкості зокрема. Також прикро констатувати, що й надалі мають місце  факти перебування за кермом водіїв у стані алкогольного сп’яніння – впродовж минулого тижня правоохоронцями запротокольовано 35 таких випадків. 
У 69 дорожньо-транспортних пригодах, які трапилися з 29 травня по 4 червня поточного року, 9 осіб отримали різні тілесні ушкодження. В одному з них постраждала малолітня дитина. 
-  У наш складний час, коли російська збройна агресія несе щоденну загрозу життю українців, коли близько 500 дітлахів загинули від рук окупантів, неприпустимим є ось таке безвідповідальне ставлення з боку наших співвітчизників до власного життя і до життя оточуючих, - підкреслила під час наради Людмила Мерзлюк та рекомендувала працівникам правоохоронних органів і надалі посилювати контроль за ситуацією на дорогах Білоцерківщини з метою мінімізації ДТП.

Ще одна проблема, яка впродовж останніх кількох місяців неодноразово піднімалася на нарадах під керівництвом начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк, стосується протидії навмисним підпалам.

За дорученням керівника району у всіх громадах Білоцерківщини проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо неприпустимості спалювання сухостоїв та сміття, оскільки такі дії несуть загрозу не лише навколишньому середовищу, а й життю та майну оточуючих.

Проте, за інформацією, доведеною під час наради начальником районного управління  ДСНС Віктором Сподіним, в районі і далі фіксуються випадки підпалів очерету та сміття. Впродовж минулого тижня рятувальники отримали 16 викликів, більшість з яких була пов’язана саме з навмисними підпалами. Зважаючи на спекотну погоду та очікування підвищеної пожежної небезпеки, під час наради було прийняте рішення посилити роботу з громадськістю щодо залучення її до боротьби із паліями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора