Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники району привітали журналістів із професійним святом

Дата: 02.06.2023 08:37
Кількість переглядів: 62

Напередодні Дня журналіста, яке, відповідно до Указу Президента України №251/94 від 25 травня 1994 року, відзначається щорічно 6 червня, керівництво району провело зустріч із представниками засобів масової інформації Білоцерківщини.

 

На урочистості з нагоди свята були запрошені представники друкованих видань, радіо- та телеканалів з усіх громад  Білоцерківського району.

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, голова Військової ( районної) адміністрації Людмила Мерзлюк, заступник голови ради Анатолій Чичикало, заступник голови райдержадміністрації Людмила Веряскіна, керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер, начальник інформаційно-аналітичного відділу виконавчого апарату, депутат районної ради Світлана Бойко вітали представників мас-медіа.

 

 «У вас багато талантів. Але один я ціную понад усе: ви не даєте розслабитися. Змушуєте завжди тримати себе в тонусі. За це я вам дякую. Продовжуйте так і далі, не давайте спуску нікому – ні теперішнім, ні колишнім, ні майбутнім. Бо за вами має бути правда, лише правда і нічого, крім правди. З днем журналіста», – зазначив голова ради  Василь Зеленський.

В залі відбулася невимушена розмова. Не кожний день редактори регіональних видань мають змогу зустрітися, поспілкуватися, задати питання керівникам влади та й самі поділитися наболілим, порадіти за колег.

Вже чотири роки колек­тиви  працюють в нових умовах господарювання, редакції перетворені у Приватні підприємства. Звичайно, проблем дода­лося, частина друкованих видань закрилися, не витримавши конкуренції інтернет-ресурсів,  проте колективи, що залишилися, не опускають руки, прагнуть крокувати у ногу з часом.

Білоцерківська районна державна адміністрація, районна рада та депутатський корпус, органи місцевого самоврядування тісно співпрацюють зі ЗМІ району та висловлюють вдячність колективам редакцій за невтомну роботу і правдиве слово, яке знаходить схвальний відгук у читачів, глядачів, слухачів та  зцілює у людях віру, вселяє надію на перемогу  та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті.

За вагомий внесок у висвітлення соціально-економічного й суспільно-політичного життя Білоцерківського району, високий професіоналізм, журналістську майстерність та з нагоди професійного свята - Дня журналіста керівники  району нагородили кращих  редакторів та журналістів Білоцерківщини спільними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради, заслужені журналісти України – Віра Строкач, Катерина Бондарчук, Наталія Марущак були відзначені Почесними грамотами Київської обласної ради та цінними подарунками – вишиванками.

Наші колеги, представники мас-медіа  Дмитро Загурський, Богдан Яременко, Сергій Таран в даний час перебувають у зоні бойових дій. Вітаємо, Вас, колеги й щиро молимось за Вас.

На урочистостях голова Військової (районної) адміністрації Людмила Мерзлюк привітала представників ЗМІ та  презентувала ювілейне видання «Білоцерківському району – 100!».

Людмила Володимирівна наголосила, що нашим дарунком  Білоцерківському району до 100 - річчя  району була колективна праця у вигляді презентаційно-іміджевого видання  «Білоцерківському району – 100!»   про історію та сьогодення громад району. Вона наголосила, що до збирання матеріалу долучились співробітники місцевих  громад, історики, архівісти. Проведена кропітка робота. Але,  в умовах воєнного стану, урочистості з нагоди 100-річчя району не організовували.

Сьогодні ми переживаємо тривожні часи для нашої країни, їх, на жаль, неможливо уникнути.  Але зробити уроки з усього того, що відбувається, нам варто. Дорогою ціною бійці ЗСУ  виборюють мир на нашій землі. Ми твердо віримо: Перемога буде за нами! Ми варті того, щоб жити в мирі, спокої, працювати на благо та розквіт нашої Білоцерківщини, всієї України!

Зауважу:

Кількість загиблих журналістів за час повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну сягнула 57. Серед загиблих і українські, і іноземні медійники. Деякі із журналістів загинули із зброєю в руках, інші – як цивільне населення під час російських артилерійських обстрілів. Десятеро представників медіа були вбиті, до останнього виконуючи свої професійні обов’язки. Вічна їм пам'ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора