Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Київщина вклоняється і дякує кожному…

Дата: 29.05.2023 07:54
Кількість переглядів: 78

Фото без описуЦього року військовослужбовці 114 окремої бригади територіальної оборони відзначають 5-ту річницю від дня створення бригади. Строк відносно невеликий, але наповнений героїзмом та самовідданістю бійців, які протягом широкомасштабного вторгнення завзято б`ють ворога на Луганщині, Донеччині, Харківщині, Запоріжжі, та Херсонщині.

 

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський завітав на урочистості до військовослужбовців 114 окремої бригади територіальної оборони, та привітав незламних  бійців військової частини, які дислокуються на території нашого району.

 

-Пишаємося вами і висловлюємо слова глибокої шани і вдячності. Ми разом з вами  пережили не один складний день і не одну складну подію. Сили територіальної оборони  - відносно новий, але вже загартований в боях рід Збройних Сил України. Київщина стала одним із тих місць, де проявився героїзм наших громадян, які зі зброєю в руках зустріли ворога, дали гідну відсіч, не залишивши йому жодного шансу. Ваш успіх у єдності та завзятті, у готовності будь-якої хвилини дати опір. Сьогодні тривають важкі бої за визволення української землі. Щоденно молимося за кожного нашого воїна і твердо віримо у близьку перемогу! Слава Україні! Героям Слава! - наголосив голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та з нагоди свята вручив подяки Білоцерківської районної ради військовослужбовцям, які проявили стійкість і героїзм  під час захисту територіальної цілісності країни та здійснили особистий внесок у зміцнення обороноздатності Білоцерківщини.

.

 

Державні нагороди, відзнаки Міністерства Оборони України, подарунки військовослужбовцям вручав бригадний генерал, начальник штабу, заступник Командувача Сил територіальної оборони Збройних Сил України, Герой України Сергій Собко.

 

  • Звитяга 114 бригади вже стала частиною ЗСУ. Дорогі друзі. Ви присвятили себе боротьбі  за незалежність та свободу України. Дякуємо кожному і кожній, завдяки кому ми вистояли, відстояли Київ і Київщину й продовжуємо чинити опір. Сьогодні за нашу незалежність ми сплачуємо надвисоку ціну. Шануємо і поважаємо тих, хто попри все продовжують звільняти нашу країну від російських окупантів.  Віримо у близьку перемогу! Слава Україні!,- у своєму вітанні наголосив генерал Сергій Собко.

 

Командир бригади полковник Олександр Коваль подякував своїм побратимам за мужність і героїзм. Командир наголосив, що бійці готові в любу хвилину дати рішучу відсіч ворогові.  Побажав своїм побратимам незламної сили волі та віри у власні сили.

 

 

До слів вітань на адресу захисників доєдналися голова Київської обласної  Військової адміністрації  Руслан Кравченко, в.о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський, полковник  Юрій  Колісніченко,  бригадний генерал Володимир  Груздевич, голова  Білоцерківської міської територіальної громади Геннадій Дикий, заступник голови Білоцерківської районної військової  адміністрації Олександр Горовенко, співзасновник  компанії «Нова Пошта»  Вячеслав Клімов, народні депутати Микола Бабенко та Руслан Горбенко, представниці волонтерського штабу Ольга Нагорна та Тетяна Однорог, капелани – Микола Гопайнич та Олександр Поліщук.

Художник Олександр Климов представив виставку робіт – живопис на ящиках з-під набоїв.

 

Доповненням до слів вітань керівників  стали  грамоти та подяки, подарунки  військовослужбовцям – за мужність і героїзм під час боротьби за територіальну цілісність України.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв-земляків, які віддали життя, захищаючи рідну землю. Переглянули фільм про історію 114 окремої бригади територіальної оборони.

 

Урочистості відбулися 25 травня. Вітальна святкова програма супроводжувалась  художніми номерами патріотичного змісту у виконанні ансамблю бійців 114 окремої бригади територіальної оборони.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора