Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Білоцерківщині вшанували пам`ять героїв

Дата: 23.05.2023 11:36
Кількість переглядів: 73

Фото без описуСьогодні, 23 травня, на Білоцерківщині з нагоди Дня героїв в Україні  вшанували пам’ять  тих, хто поклав своє життя на вівтар Української Незалежності, хто боровся й зараз виборює нашу свободу.

З цієї нагоди у Білій Церкві біля стенду з портретами Героїв зібралися представники   районної влади на чолі із головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським, представники міської громади на чолі із головою громади Геннадієм Диким,  молодь, ветерани, військові, матері.

Пам’ять усіх борців за гідність, свободу та незалежність України – Героїв Небесної Сотні, бійців, які не повернулися з поля бою, вшанували хвилиною мовчання. На знак пам’яті до портретів Героїв Небесної Сотні та полеглих  героїв-захисників України були покладені квіти.

Далі усі присутні пішою ходою пройшлися у парк Слави. Представники білоцерківського духовенства відслужили молебень за загиблими. Присутні вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання та поклали квіти.

«Наш святий обов’язок — продовження боротьби у якій віддали своє життя воїни УПА, Герої Небесної Сотні, воїни АТО. Честь і слава тим, хто нині виборює мир та перемогу! Слава Героям!»,- у своєму зверненні промовив очільник районної ради Василь Зеленський.

У кожній громаді вшанували пам'ять героїв України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора