Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського у день скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні

Дата: 22.06.2023 07:02
Кількість переглядів: 86

Шановні жителі Білоцерківського району!

22 червня на знак глибокої шани до подвигу всіх, хто відстояв перемогу у Другій світовій війні в Україні встановлено День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Ми вклоняємось кожному воїну-фронтовику, ветерану війни, партизану та працівнику тилу, які ризикуючи своїм життям принесли мир на українську землю. Схиляємо голови перед пам’яттю всіх, хто загинув у смертельному двобої з ворогом, подарувавши свободу своїм нащадкам.

Сьогодні ми особливо гостро відчуваємо ціну свободи. Знову відстоюємо право на незалежне мирне життя. Відстоюємо право українського народу на вибір. Вибір жити у мирній, вільній європейській Україні.

Адже держава і народ тільки тоді мають майбутнє, коли вони спроможні надійно себе боронити. Це – висновок з усієї нашої історії.

Пропри непросту ситуацію, ми віримо, що настане мир і в цій страшній війні, що наші захисники повернуться додому, що як і колись, ми відсвяткуємо велику перемогу.    

Вічна пам’ять полеглим!

Честь і слава Героям!

З повагою та шаною голова Білоцерківської районної ради  Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора