Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у засіданні колегії при голові Білоцерківської ВРДА

Дата: 17.05.2023 08:20
Кількість переглядів: 159

16 травня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання колегії Білоцерківської районної державної адміністрації, на якому підбили підсумків діяльності у І кварталі.

Зокрема, члени колегії заслухали звіт відділу житлово-комунального господарства, зв`язку, екології, природних ресурсів та захисту довкілля  райдержадміністрації щодо результатів проходження опалювального сезону 2022-2023 років та визначили основні завдання з підготовки галузей економіки та соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Також було розглянуте питання організації   місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та дотримання прав ВПО, які проживають на території Білоцерківського району.

Ключовим питанням засідання колегії стало обговорення підсумків соціально-економічного розвитку Білоцерківського району за I квартал 2023 року. Як доповів начальник відділу економічного та агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Онопрієнко, загалом ключові показники розвитку відповідають запланованим індикаторам розвитку. У І кварталі закладено міцний фундамент для відновлення економічного потенціалу району, наповнення реальним змістом гуманітарного напрямку роботи. 

✅Основні зусилля в умовах воєнного стану були спрямовані на  забезпечення безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення, роботи об’єктів критичної інфраструктури, на виконання заходів продовольчої безпеки району, на соціальний захист та роботу з внутрішньо переміщеними особами, на моніторинг роботи підприємств промисловості та агропромислового комплексу, на діяльність релокованих підприємств, на реалізацію інвестиційних проектів в районі, на роботу закладів соціально-гуманітарної сфери району, реалізацію молодіжної політики, роботу систем територіальної оборони, на забезпечення реалізації фіскальної політики в районі тощо.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, підбиваючи  підсумки розгляду питань, внесених до порядку денного, зазначила, що пріоритетними були і залишаються питання безпеки.

-  Протягом І кварталу була проведена колосальна робота: удосконалено та реконструйовано 95 укриттів, встановлено десятки камер відеоспостереження в рамках реалізації програми «Безпечна Київщина», дооблаштовано укріплення та оборонні рубежі. Працюємо в цьому напрямку й далі, не оминаючи увагою головні напрямки розвитку економіки, - підкреслила  керівник району та дала відповідні доручення, які були підтримані членами колегії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора