Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районноі ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді із керівниками силових структур району

Дата: 16.05.2023 08:49
Кількість переглядів: 266

Передусім було заслухано звіти щодо оперативної ситуації в районі. 

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції  ГУНП у Київській області Михайло Пелех, ситуація на території обслуговування контрольована, резонансні події не зафіксовані, проте мають місце 4 події за участі неповнолітніх – 1 дорожньо-транспортна пригода та 3 випадки зникнення (на щастя обійшлося без тяжких наслідків та всі протягом нетривалого часу знайдені). Очільник поліції вкотре акцентував увагу на тому, що батьки, опікуни мають більше уваги приділяти дітям, цікавитися їх життям та організовувати безпечне дозвілля.

Окремо було розглянуто питання нехтування елементарними правилами безпеки учасниками дорожнього руху. За інформацією заступника командира полку патрульної поліції в місті Біла Церква та Білоцерківському районі УПП у Київській області Олександра Світового, впродовж минулого тижня зафіксовано 162 випадки перевищення швидкості, а ще у 31 – керування у стані алкогольного сп’яніння. Прикро, що такі горе-водії наражають на небезпеку не лише себе, а й оточуючих.

Також продовжують мати місце і випадки порушення вимог комендантської години. Як доповів під час наради очільник Білоцерківського ОМТЦК та СП, комендант Білоцерківського району Ігор Богданевич, за тиждень виявлено 127 порушників комендантської години. 

Доповідаючи про стан пожежної безпеки, начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Віктор Сподін, звернув увагу присутніх на сезонний характер пожеж. Так, впродовж минулого тижня на території Білоцерківського району сталося 27 пожеж, питому вагу серед яких мають загорання трав’яного настилу та сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора