Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 12.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 91

Фото без описуШановні жителі громад Білоцерківщини !

443 дні ми протистоїмо агресії ворога. Спільно допомагаємо державі, згуртувавши довкола себе підтримку всього цивілізованого світу. І незважаючи на обставини, всі ми віримо в перемогу України та щасливе майбутнє наших дітей.

Дякуємо кожному солдату, сержанту й офіцеру за надзвичайно успішні дії зі знищення окупантів. Ви честь і гордість України, героїзм наших людей.

Хочу довести до вашого відома, що Президент України Володимир Зеленський вчора  схвалив комплексний стратегічний план реформування нашої системи правопорядку – усіх правоохоронних органів та прокуратури. Це детальний документ, який розраховано на час до 27-го року.

Простими словами,  ми маємо забезпечити таку систему гарантування справедливості та правопорядку для нашої країни, яка відповідатиме й нашій меті швидкого вступу України у ЄС.

Перебіг весняно-польових робіт у Білоцерківському районі проводиться планово. Озимі культури посіяні на площі 122 тис. га, посіви перебувають у доброму стані. Яра зернова група посіяна  на площі 23 тис. га; посіви технічних культур (соняшника та цукрового буряка) становлять 31 тис. га. Всього в районі станом на сьогодні засіяно 176 тис. га, що становить 45% від загальної потреби. На даний час господарства району проводять догляд за посівами пшениці та ріпаку та їх листове живлення мікро- та макроелементами. В складних умовах працюють аграрії, які займаються овочівництвом та садівництвом.

Фінансування пенсій по Білоцерківському району забезпечено повністю. Всі графіки щодо фінансування та доставки пенсій дотримані, порушень не зафіксовано.

В умовах повномасштабної війни освітній процес став справжнім викликом, як для влади, так і для освітян, учнів та їх батьків. Але разом, у плідній співпраці, ми з цим викликом впоралися. Освітній процес добігає кінця. Зараз проходять заходи щодо організації та проведення в Білоцерківському районі у 2022-2023 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).  Організовують роботу дитячі табори.

Напередодні Дня матері хочу низько вклонитися Вам, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.  Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

 

Життя триває. Воно супроводжується подіями, які ми не маємо права забувати і які ми вписуємо в нашу історію як доленосні.

За 440 днів повномасштабної агресії, попри повітряні тривоги, ракетні обстріли в Україні народилося 19 450 немовлят, одружилося 27 614 пар. Життя продовжується. Це не просто цифри, це людські долі. Люди вірять, борються, не опускають руки. Це дає сили і ми ПЕРЕМАГАЄМО.

Ми всі живемо  думкою про Перемогу.

Відновлення територіальної цілісності України, контроль над кордонами країни, членство в НАТО,  членство в ЄС, відбудова країни - така формула Перемоги.

Ключовим в умовах воєнного стану  було і залишається питання безпеки. Щоденно гинуть люди. І жодне місто чи село України не має гарантії того, що його омине ворожа ракета чи підривна діяльність диверсантів.

Знову і знову звертаюся  до жителів району. Це стосується кожного:  дбайте про своє життя і життя своїх рідних! Головне на сьогодні – попередження надзвичайних подій, трагічних ситуацій. Не зневажайте елементарні правила безпеки! Розумію, що стомилися. Тому тримаємося. Разом ми обов’язково витримаємо. Дотримуйтеся  вимог комендантської години та сигналів повітряної тривоги.  

Слава Україні! Смерть ворогам!

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора