Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Безперервне навчання та нові можливості для кожного: 2023-й оголосили Європейським роком навичок

Дата: 11.05.2023 08:08
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЩоб бути успішним у сучасному світі та встигати за технологічним розвитком, потрібно постійно навчатися та розвиватися. Саме тому Європейська комісія оголосила 2023-й роком нових навичок та вмінь. European Year of Skills офіційно стартує сьогодні, у День Європи. 

Що це означає❓

Протягом року по всій Європі впроваджуватимуть ініціативи, які допоможуть людям здобути нові знання та навіть змінити фах. 

Кінцева мета проєкту — працевлаштувати щонайменше 78% дорослого населення ЄС до 2030 року.

Україна стала однією з країн — учасників European Year of Skills. На фестивалі з нагоди старту року заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан представила оновлену платформу Дія.Цифрова освіта. Її перезапуск відбудеться 17 травня.

На платформі вже розвивають цифрові навички понад 1,5 млн українців. А після перезапуску там з’являться нові освітні продукти у форматі едьютейнмент та інтерактивні симулятори. Так, ще більше людей зможуть здобути корисні знання та стати конкурентними на ринку праці.

Дізнатися більше про European Skills Day Festival можна за посиланням  (https://year-of-skills.europa.eu/news/skills-you-join-european-year-skills-festival-9-may-2023-04-14_en)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора