Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація в районі контрольована!

Дата: 10.05.2023 08:29
Кількість переглядів: 127

Фото без опису9 травня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої проаналізували оперативну ситуацію  в Білоцерківському районі. Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді.

Загалом ситуація в районі контрольована, всі структури злагоджено взаємодіють задля максимального забезпечення безпеки громадян.

Однак, не лише злагоджена робота професіоналів має вирішальний вплив на ситуацію. Населення також має відповідально ставитися до власної безпеки та безпеки оточуючих.

Так, за інформацією наданою Білоцерківським районним управлінням ГУ ДСНС України в Київській області, впродовж минулого тижня на території району було зафіксовано 25 пожеж і майже всі вони спровоковані підпалами трави, сміття та сухостоїв.

Продовжують мати місце і порушення ПДР. Як зазначили заступник начальника управління поліції з превентивної діяльності Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Київській області Олексій Ковбаса та заступник командира полку патрульної поліції Олександр Світовий, протягом тижня зафіксовано: 52 випадки - перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння та 49 дорожньо-транспортних пригод, з них 5 з потерпілими.

Також правоохоронці вказали на наявність подій за участю неповнолітніх (4).

Ще один напрям, який потребує посиленої уваги – протидія порушенням комендантської години. Як доповів під час наради очільник Білоцерківського ОМТЦК та СП, комендант Білоцерківського району Ігор Богданевич, впродовж минулого тижня виявлено 113 порушників комендантської години.

Підводячи підсумки наради Людмила Мерзлюк підкреслила: «Вкотре, звертаюся до жителів району із закликом не нехтувати сигналами «Повітряної тривоги», адже вони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області. Також закликаю не знімати та не публікувати фото та відео з наслідками удару у соцмережах». (За матеріалами сайту РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора