Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур

Дата: 02.05.2023 07:58
Кількість переглядів: 110

Фото без опису1 травня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої проаналізували оперативну ситуацію  в Білоцерківському районі.

Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП у Київській області Михайло Пелех, ситуація в районі контрольована, випадки резонансних та надзвичайних подій відсутні. Проте, знову впродовж тижня сталося 5 подій за участю неповнолітніх, на щастя без травмувань.

Про ситуацію на дорогах інформував заступник командира полку патрульної поліції Олександр Світовий. Так, за минулий тиждень сталося 17 дорожньо-транспортних пригод,  14 водіїв дозволили собі сісти за кермо у нетверезому стані та запротокольовано 104 випадки порушення швидкісного режиму. 

Про кількість пожеж  доповів керівнику району начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС Віктор Сподін, зазначивши, що навіть за прохолодної та дощової погоди впродовж минулого тижня на території району було зафіксовано 11 пожеж і майже всі вони спровоковані підпалами трави, сміття та сухостоїв.

Окрему увагу було приділено питанню дотримання вимог комендантської години, оскільки, незважаючи на неодноразові звернення та попередження щодо неприпустимості порушень, вони продовжують мати місце (108 випадків за тиждень).

- Вкотре, звертаю увагу жителів району на необхідності суворого дотримання вимог комендантської години, - підкреслила Людмила Мерзлюк. – Зменшення її тривалості не відміняє всіх обмежень, які існували з перших днів повномасштабного вторгнення рф. Звертаю увагу керівників громад та всіх відповідних служб щодо необхідності посилення роботи у цьому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора