Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 28.04.2023 08:53
Кількість переглядів: 142

Шановні жителі Білоцерківського району!

Чотириста двадцять дев`ять днів нашої оборони від повномасштабної агресії. Українські збройні сили  гідно протистоїть ворогу та відвойовують власну територію.

Зранку ми знову ми пережили  безглузді масовані ракетні обстріли.

Дякуємо Повітряним Силам ЗСУ за їх успішну роботу.  Усі ворожі цілі над Київщиною знищені. А це врятувало життя десятків людей і захистило ключові частини нашої економічної інфраструктури. Кожен день бойових успіхів наближає нашу перемогу.

Внаслідок масованого ракетного обстрілу в Миколаєві, Умані, Дніпрі… пошкоджені багатоповерхівки,  об’єкти інфраструктури та приватні будинки. Є постраждалі. Служби працюють над ліквідацією наслідків ударів.

Під контролем хід весняно-польових робіт у господарствах району.  Аграрії району усвідомлюють всю відповідальність, яка лягає на їхні плечі в умовах війни.  Посів відбувається з урахуванням погодних умов у регіоні. Аграрії області вже посіяли ранні ярі зернові культури та розпочали посів овочевих культур.

Вже є важливий  результат. Ухвалено рішення депутатами Білоцерківської міської ради - Преображенський собор та Микільську церкву повернуто у власність громади та скасовано договори постійного користування земельними ділянками УПЦ МП. Також скасовані договори про постійне користування земельними ділянками УПЦ Московського патріархату.

Хочу щиро привітати від себе особисто та від депутатів Білоцерківської районної ради нашого колегу-депутата Дмитра Печенюка, молодшого лейтенанта, командира роти спеціального призначення 7 центру ССО України, в/ч 4123 з Днем народження. Зичу мужності, гідності, мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Міцного здоров`я, миру й добра.

В умовах воєнного стану ми  забезпечуємо виконання органами місцевого самоврядування основних завдань в освітній, медичній, соціальній  сферах, житлово-комунальному господарстві, підтримуємо внутрішньо переміщенні особи. 

Дотримуються державні гарантії в частині соціальних виплат та пенсій, проводиться моніторинг продовольчих продуктів, безперебійний рух міжміських та приміських перевезень загального користування, питання оборонної сфери та цивільного захисту населення, стану благоустрою територій, посилення роботи з населенням щодо дотримання необхідних правил безпеки.

Знову і знову звертаю увагу жителів району на необхідності суворого дотримання вимог комендантської години.

Пам`ятайте про всі ті обмеження, які існують з перших днів повномасштабного вторгнення ворога.

Наголошую про недопустимість підпалів трави та сухостою. Пам'ятайте, що навіть невелике загорання може стати причиною масштабної пожежі, на ліквідацію якої витрачається чимало часу та ресурсів.

Пам`ятайте про заборону  відвідування лісів та використання водного транспорту на водоймах.

Звертаю увагу керівників громад та всіх відповідних служб щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи серед населення у цих  напрямках.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте про свою безпеку та безпеку рідних.

Продовжую висловлювати слова вдячності всім, хто згуртувавшись,  підтримує і допомагає тим хто цього потребує: ЗСУ, загони Територіальної оборони, особи що евакуюються, волонтерському руху, аграріям, бізнесу… Щиро вдячний кожному за  підтримку й допомогу.

Війна триває. Окупанти продовжують  вбивати мирне населення, тому потрібно суворо дотримуватися всіх заходів безпеки.

Щиро дякую усім нашим захисникам і захисницям.

Ми віримо у вас. Ми пишаємося вами.

Бережи нас, Боже, в цей складний час, бережи нашу Україну!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора