Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі України

Дата: 12.04.2023 08:25
Кількість переглядів: 117

12 квітня Україна відзначає День працівників ракетно-космічної галузі, яка завжди була предметом особливої гордості українців.

Шановні земляки!

Пам’ятати історію свого народу – обов’язок кожного добропорядного громадянина. Узинська земля стала першим стартовим майданчиком у житті для льотчика-космонавта Павла Романовича Поповича, виховала цілу плеяду відважних пілотів, льотчиків-випробувачів, космонавтів, учених, конструкторів авіаційної та космічної техніки.

Авіація і космонавтика України має славну історію. І славетне місто Узин одна із вагомих її сторінок.

Це свято є особливим для усього  Українського народу, для багатьох тисяч висококваліфікованих фахівців, десятків трудових колективів, які, навіть в такий непростий для нашої держави час, самовіддано роблять все від них залежне в ім’я розвитку космічної галузі, досягнення високої мети забезпечення безпеки та захисту національних інтересів України.

Бажаю невичерпної енергії, творчих сил та успіху у Вашій діяльності!

Всім нам зичу якомога швидше здолати ворога, повернути мир і благополуччя на нашу землю, щоб кожен мав змогу і надалі працювати задля розвитку і процвітання вітчизняного космосу та України в цілому!

З повагою та шаною

голова Білоцерківської районної ради    Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора