Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У період Великодніх та поминальних днів необхідно суворо дотримуватися діючих правил безпеки

Дата: 11.04.2023 08:11
Кількість переглядів: 137

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі та визначили проблемні питання, які потребують негайного вирішення.

За інформацією, озвученою під час наради начальником районного управління Національної поліції у Київській області Михайлом Пелехом та т.в.о. командира батальйону патрульної поліції у м. Біла Церква Олександром Світовим, ситуація в районі контрольована. Найбільший резонанс серед жителів району викликає доволі високий показник зареєстрованих ДТП – 50 та прикрі випадки виявлення кермувальників у стані алкогольного сп’яніння – 59 протоколів за тиждень. Окрім того, не зменшується  й чисельність водіїв, які дозволяють собі значно перевищувати швидкість, нехтуючи правилами дорожнього руху. Зважаючи на це, правоохоронці посилюють контроль на дорогах, особливо напередодні святкових та поминальних днів.

На необхідності посилення безпекових заходів під час проведення Великодніх служб та обрядів наголосила під час наради і начальник Білоцерківської районної військової адміністрації. Зокрема, Людмила Мерзлюк акцентувала увагу на необхідності проведення відповідної роботи з населенням та представниками релігійних конфесій щодо обов’язковості дотримання  у святкові дні правил комендантської години та протиепідемічних обмежень.

-  У період Великодніх та поминальних днів необхідно суворо дотримуватися діючих правил безпеки, - підкреслила керівник району. – Передусім, це стосується заборони відвідування прихожанами будь-яких культових споруд під час дії комендантської години, недопущення створення натовпів під час проведення богослужінь та освячення Великодніх кошиків. Обов’язковою є вимога щодо переходу в укриття і прихожан, і всіх священнослужителів у випадку оголошення сигналу «Тривога». Всі ці обмеження встановлені на період дії воєнного стану і поширюються на всіх без виключення.(За матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора