Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагороди Міністерства оборони України " За сприяння Збройним силам України" отримали 114 водіїв Київщини

Дата: 06.04.2023 08:38
Кількість переглядів: 123

Водіям автобусів, які героїчно евакуювали населення з північних та східних територій Київської області й м. Чернігів, а також возили гуманітарну допомогу та медикаменти, вручили державні нагороди Міністерства оборони України.

Хочу поділитися з вами тим, про що мовчала рік, про що мовчали ВОНИ -  хлопці Гребінківської територіальної громади. Вони  не є воїнами, але стали героями - справжніми героями. В тяжкий період збройної агресії росії кожен із них, ризикуючи життям, під обстрілами героїчно евакуювали  населення з північних та східних територій Київської області й м.Чернігова, а також доставляли  гуманітарну допомогу та медикаменти.

Леонід Семиволос - ОЗО Гребінківський ліцей

Юрій Скрицький - Лосятинська гімназія

Станіслав Вернигора -  Ксаверівська гімназія

Олексій  Степаненко -  ОЗО "Гребінківський ліцей"  ( посмертно)

Ігор Ткаченко - водій - доброволець - ДЮСШ " Авангард"- Гребінківської громади .

4 квітня 2023 року наші ГЕРОЇ та дружина Олексія Степаненка, Станіслава, отримали державні нагороди Міністерства оборони України "За сприяння Збройним Силам України".

Усього за час окупації Київщини було здійснено 669 виїздів та врятовано тисячі життів.

Попри постійні обстріли та замінування територій, на маршрути щоразу виходили понад 70 транспортних засобів. З Гребінківської громади долучилися 4 шкільних автобуси та 1 автобус "Альтком".

Голова Гребінківської селищної територіальної громади Роман Засуха постійно тримав руку на пульсі та допомагав у процесі евакуації,  вирішував питання щодо забезпечення транспортних засобів пальним, адже на той час, це було великою проблемою.

ТРИМАЄМО СТРІЙ

СЛАВА УКРАЇНІ

ГЕРОЯМ СЛАВА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора