Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський взяв участь у нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур

Дата: 04.04.2023 08:23
Кількість переглядів: 112

На нараді обговорили оперативну ситуацію в районі та основні шляхи запобігання і протидії зростання чисельності правопорушень.

Так, впродовж минулого тижня було зареєстровано 23 ДТП, в результаті яких є постраждалі та загиблі. Причини цього у більшості випадків – недотримання правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами. Проте експерти не відкидають і вплив війни на психо-емоційний стан, в результаті якого знижується швидкість реакції. Зважаючи на це, правоохоронці вкотре звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням не порушувати правил, а у випадку надмірного збудження – уникати кермування транспортним засобом.

Ще одне питання, яке вже тривалий час перебуває у центрі уваги керівництва району та відбирає значну увагу і ресурси працівників ДСНС – пожежі в екосистемах. Наразі їхні темпи дещо знизилися через погодні умови. Проте, як доповів керівнику району начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС Віктор Сподін, навіть за таких обставин, впродовж минулого тижня на території району було зафіксовано 29 пожеж і майже всі вони спровоковані підпалами трави, сміття та сухостоїв.

За підсумками обговорення зазначених питань начальник Білоцерківської районної військової адміністрації дала доручення продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, максимально залучивши до цього ресурси громад. (За матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора