Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з Днем Національної гвардії України

Дата: 24.03.2023 09:12
Кількість переглядів: 180

Вітаю легендарну Національну Гвардію, народжену Революцією Гідності, з професійним святом!

Честь, мужність, закон – це гасло Нацгвардії, написане кров‘ю патріотів, які в буремні часи початку 2014 року стали в проломі за Україну. Прямо з Майдану добровольці йшли до лав новоствореної Національної гвардії, яке об’єднало у своїх лавах військових, правоохоронців та добровольців-патріотів.

Саме тоді жорстокий московський ворог дізнався, що в Україні є Гвардія, яка не відступає! І сьогодні Національна Гвардія не лише мужньо тримає оборону, а й гонить ворога зі святої української землі.

Українська Гвардія протидіє спробам ворожої агентури, терористів, диверсантів, зрадників та провокаторів дестабілізувати ситуацію всередині країни.

Бо Українські Нацгвардійці – це наша справжня еліта - професійні, навчені військові, які готові віддати життя за свою Батьківщину і свій народ.

Вічна слава бійцям, що віддали життя за нашу свободу і незалежність!             Шана Героям, які зараз боронять нашу землю.

Дякую кожному гвардійцю за Вашу вірність Присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданість Українському народові!

Зичу мужності, витримки й наснаги. Зичу  миру на своїй, визволеній від ворога, Українській землі!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора