Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді обговорили безпекову ситуацію в регіоні

Дата: 24.03.2023 08:24
Кількість переглядів: 156

Фото без опису23 березня у Білоцерківському районі відбулася робоча нарада, на якій обговорили безпекову ситуацію в регіоні та алгоритм дій відповідних служб та цивільного населення у випадку її погіршення.

Захід проходив під головуванням начальника штабу угрупування сил і засобів оборони м. Києва і Київської області, бригадного генерала Олександра  Грузевича, за участі    начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк, представників оборонного сектору, ДСНС, Нацполіції, патрульної поліції, районного територіального центру комплектування  та соціальної підтримки, голів територіальних громад та представників великого бізнесу району.

Під час наради обговорили алгоритм дій цивільного населення при отриманні сигналу «Повітряна тривога» та під час мінометних (артилерійських) обстрілів,  розглянули правила поводження цивільного населення під час дії комендантської години, в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, а також руху транспортних засобів у населених пунктах тощо.

Особливу увагу присутніх привернули питання мінної безпеки, правила поводження з НВП та особливості евакуації населення у разі погіршення безпекової ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора