Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Рік тому було сформовано Білоцерківське добровольче формування територіальної громади

Дата: 21.03.2023 19:35
Кількість переглядів: 178

У перші дні широкомасштабного вторгнення десятки  тисяч добровольців стали до лав Сил територіальної оборони Збройних сил України, аби зупинити ворога і захистити наше майбутнє у вільній демократичній Україні. Сотні  громадян Білоцерківщини приєдналися до добровольчих формувань територіальних громад. Білоцерківська громада не стала виключенням. Рік тому було сформовано Білоцерківське ДФТГ.

Сьогодні, 21 березня, відбувся захід з нагоди першої річниці підрозділу. Учасники зібрання хвилиною мовчання віддали данину вічної й світлої пам’яті героям, полеглим у боях за свободу і незалежність нашої Вітчизни.
Зі словами  щирої вдячності за патріотизм та відданість  до представників добровольчого  загону звернувся голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський. Голова ради підкреслив силу і міць добровольчого руху, в якому згуртувалися тисячі українців. Й наголосив, що попереду стоять серйозні завдання, які необхідно виконати та перемогти ворога. Очільник районної ради побажав  сили духу, міцності та в подальшому продовжувати достойно нести службу перед українським народом. 

Присутні також отримали вітання від начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, підполковника 114-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Андрія Клопова, підполковника 132-го Окремого батальйону територіальної оборони Валерія Римарчука,  офіцера групи по роботі з добровольчими формуваннями 114 окремої бригади територіальної оборони Дмитра Киришуна, радника Білоцерківського міського голови  Миколи Антонюка  та заступника голови  Василя Морського.
Представники Білоцерківського ДФТГ були відзначені грамотами та подяками. Медаль «Незламним героям Російсько-Української війни» було вручено командиру  Білоцерківського ДФТГ Івану Шуляківському.  
Дякуємо вам за вашу сміливість та рішучість!
Слава воїнам добровольцям!
Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора