Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Після тривалої хвороби на 84 році життя відійшов у вічність Шутенко Володимир Іванович, голова виконкому Білоцерківської районної ради 1971- 1974 рр.

Дата: 17.03.2023 09:51
Кількість переглядів: 154

Колектив Білоцерківської районної ради та увесь депутатський корпус районної ради глибоко сумують у зв’язку зі смертю Шутенка Володимира Івановича, голови виконкому Білоцерківської районної ради   1971- 1974 рр.

Пішла з життя прекрасна Людина, здібний організатор, талановитий, працездатний керівник, взірець чесності, по­рядності і доброти. В усьому він був справжнім, щирим, людяним, готовим при­йти на допомогу, підставивши своє плече. Багато сил і здоров’я віддав Володимир Іванович розбудові Білоцерківщини.

За активну громадянську позицію неодноразово обирався депутатом районної ради, відзначався нагородами обласного та районного рівня.

За особистий внесок з одержання високих врожаїв сільськогосподарських культур та розвиток тваринництва Володимир Іванович був нагороджений орденом «Знак пошани»,  у 1971 році відзначений орденом Леніна, а в 1972 році – орденом Трудового Червоного Прапора.

Та не менше, ніж державними нагородами, пишався Володимир Іванович відзнакою своїх земляків, адже він занесений до Книги Почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району».

У серцях жителів усієї Білоцерківщини назавжди залишаться світлі спогади й повага до Володимира Івановича як про людину, яка щиро любила землю і вболівала за долю рідного краю.

Розділяємо біль душі і смуток важкої втрати з рідними і близькими Шутенка Володимира Івановича.

На жаль, важко загоїти на серці страшну рану від втрати та знайти слова втіхи, проте світла пам’ять про достойну людину, яка гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.

Царство Небесне і Вічна Пам’ять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора