Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді заслухали оперативну інформацію щодо ситуації в районі

Дата: 14.03.2023 07:42
Кількість переглядів: 146

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових структур та правоохоронних органів району, під час якої заслухала оперативну інформацію щодо ситуації в районі. У роботі наради взяв участь голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Як доповіли заступник начальника районного управління Національної поліції Олексій Ковбаса  та т.в.о. командира батальйону патрульної поліції Олександр Світовий, загалом ситуація в районі контрольована, резонансних подій не зафіксовано. Правоохоронці працюють в кількох напрямках:

  • розкриття злочинів та проведення відповідних слідчих дій;
  • патрулювання населених пунктів з метою забезпечення правопорядку;
  • патрулювання доріг, контроль за дотриманням правил дорожнього руху з ціллю  запобігання  вчинення ДТП;
  • профілактичнороз’яснювальні заходи серед неповнолітніх та їхніх батьків щодо небезпеки субкультур та їх загрозу для підлітків тощо.

Значний акцент на посиленні профілактичних заходів роблять і працівники ДСНС, оскільки до щоденних загроз, які таять в собі ракетні обстріли з боку російських окупантів, додаються пожежі в домогосподарствах, викликані необережним поводженням з вогнем та побутовими приладами. Як доповів під час наради начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін,  останні, на жаль, призвели до трагічних випадків – на минулому тижні витік чадного газу призвів до загибелі двох жителів Білоцерківського району. Тому надзвичайники закликають всіх бути обережними і при виникненні підозрілих запахів, виявленні несправності опалювального та іншого обладнання невідкладно викликати відповідні служби.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк у доповнення даного питання наголосила на необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо поводження у випадку  виявлення підозрілих предметів під час весняно-польових робіт та  благоустрою територій.

- У Білоцерківському районі розпочався місячник весняний період благоустрою територій. Це питання на часі. Війна не повинна зупиняти наше життя. Проте наголошую: при виконанні робіт з благоустрою слід враховувати виклики та небезпеки сьогодення. І також не слід забувати, що триває заборона на відвідування лісів. Працюємо і над цими питаннями під час відвідування громад та спілкування з жителями, - підкреслила керівник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора