Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з головами громад

Дата: 05.03.2023 14:28
Кількість переглядів: 157

Фото без описуВідбулася робоча нарада керівництва району з головами територіальних громад Білоцерківщини, під час якої розглянули актуальні питання сьогодення.

Зокрема, представники територіальних органів центральних органів виконавчої влади - в. о. директора Білоцерківської філії  Київського обласного центру зайнятості Наталія Філіцька та начальник вiддiлу обслуговування громадян № 2 (сервiсний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсiйного фонду України  у Київській області Костянтин Будко ознайомили учасників наради з результатами реорганізації центрів зайнятості і управлінь ПФУ та основними напрямками роботи фахівців  зазначених служб задля підвищення якості надання  послуг жителям району. 

На необхідності напрацювання чіткого механізму співпраці між очільниками громад, керівниками та власниками агропідприємств, фермерами та представниками організацій бджолярів району з метою збереження довкілля і  профілактики отруєння бджіл пестицидами та отрутохімікатами наголосив у своїй доповіді під час наради  начальник Білоцерківського районного управління Держпродспоживслужби в Київській області Микола Довгаль.

Окрема увага учасників наради була закцентована на функціонуванні та прийнятті регіональних програм підтримки територіальної оборони та Збройних Сил України на 2023 рік та виділенні на них фінансових ресурсів. Всі представники територіальних громад з готовністю висловилися за подальшу підтримку ЗСУ та інших військових формувань, які здійснюють захист територіальної цілісності нашої держави загалом і окремих її територій зокрема. 

Також присутні на нараді обговорили хід реалізації експерементального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням та інші питання, внесені до порядку денного. Кожен з присутніх мав можливість висловити своє бачення вирішення проблемного питання, а рішення приймалися колегіально.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора